maanantai 25. helmikuuta 2013

Uuden geelin kokeilua

Tilasin viime maanantaina Mereneidiltä hieman kynsijuttuja. Viimeksi tilasin geelisiveltimen Artist 2 ja rakastuin siihen, joten olihan sille tilattava kaveriksi Artist 4. Oikeastaan koko tilauksen tein, koska halusin tuon elastisen/joustavan rakennegeelin testiin. Lisäksi pölyharjat huusivat kuolemaa, joten niitä kotiutin kolme kappaletta. Tänään sitten tuli postista ilmoitus, että ovat noudettavissa ja sopivasti sisko oli tulossa kynsihuoltoon, joten pääsin heti testailemaan.

Sisko valitsi hileistäni yhden hempeän vaaleanpunaisen ja halusi sillä ranskalaisen. Mielestäni kuitenkin hile sopi paremmin hieman häivytettynä kynsille, kun on suht huomaamatonta. Sain sitten luvan tehdä rajasta liukuvan ja ehdotin viel pieniä strasseja ja niitä sitten laitettiin nimettömiä koristamaan.

Näissä kynsissä on nyt luonnonkynnen geelaus ja sen tein käyttämällä Mereneidin Kwik-soak alusgeeliä sekä tuota uutta joustavaa rakennegeeliä. Geelit levitin tuolla Artist 4 siveltimellä ja kyllä olin tyytyväinen siihen. :)





lauantai 23. helmikuuta 2013

Vastakohdat

Tänään perus ranskista. Toiveena oli luonnolliset kynnet eli aluksi lähdettiin tekemään pelkkää tavallista ranskalaista manikyyriä, mutta nimettömiin lisättiin kuitenkin suht huomaamatonta bling blingiä hileen muodossa. Kynsiin tehtiin pituutta tipeillä ja geeleinä käytin tällä kertaa Vylet Nailsin 1-vaihegeeliä, Ndedin make uppia sekä valkoiseen kärkeen laitoin Mereneidin valkoista rakennegeeliä.




Eilen menetin hermoni Mereneidin luonnolliseen Camouflage- geeliin lopullisesti. Jokainen kynsi oli alkanut ilmaantumaan, peukalot pahiten ja ilmaa oli jo kynnen keskellä asti. Levitin sitten vehkeet pöydälle ja viilasin koko sonnan kynsiltäni pois. Melkein luovuin geeleistä kokonaan ja jätin nysäkynnet, mutta en sitten jättänytkään. Poistin tipitkin kynsiltä kokonaan, kun halusin aloittaa koko homman taas puhtaalta pöydältä. En tajua miksi tuo geeli tekee tuollaista, kun muut pysyvät ilmaantumatta huomattavasti pidempään. Turkoosit kynteni tein siis tiistaina ja perjantaina ne olivat jo aivan hirveät.

Päätin sitten vetää kunnolla överiksi, pysyivät tai ei, niin näissä mennään nyt pari viikkoa...




Kynsissä on siis stilettitipit, joita en lyhentänyt oikeastaan yhtään. Koristelussa pinkkiä värigeeliä, mustaa värigeeliä ja mustaa hilettä. Musta värigeeli on levitetty kovettamattoman pinkin päälle pisaroina ja sotkin geelejä dotting toolilla yhteen, kuten edellisessä postauksessa olleissa marmorikynsissä. Marmoroinnin päälle levitin sitten mustaa hilettä. Kynnet kaipaavat kyllä mustia erikokoisia strasseja, mutta täytynee ostaa päällyslakka, jotta voin toteuttaa kynnet loppuun. Itse, kun en halua strasseja geelin alle. 




Tämä postaus on kirjoitettu kyniä apuna käyttäen, koska kirjoittaminen on niiiin hidasta ilman apuvälineitä! Vedin kyllä niin överiksi näitten kynsien kanssa, että saa nähdä koska puhkon silmäni.

torstai 21. helmikuuta 2013

Marmorointia!!

Vihdoinkin sain aikaiseksi kokeilla geeleillä marmorointia. Olin saanut luvan ideoida jotain kivaa kynsiin ja keksin sitten, että nyt on aika kokeilla marmorointia. Sain siis koristeluiden suhteen täysin vapaat kädet, mikä oli oikein mukavaa, kun pääsin kokeilemaan jotain uutta. Hieman jännitti kyllä tuleeko koristeluista yhtään mitään, mutta niistä tuli kyllä aika makeet!

Kynnet tein Ndedin geeleillä ja koristelussa käytin valkoista ja mustaa värigeeliä. Levitin ensin valkoista kynsille ja dotting toolilla laitoin mustalla geelillä täpliä kynsille. Putsasin dottarin ja aloin varovasti sotkea värigeelejä toisiinsa. Tein jokaisen kynnen yksi kerralla käyttäen välillä kovettumassa ja lopuksi laitettiin vielä koko käsi kahdeksi minuutiksi uv-valoon. Marmorointien päälle levitin sitten rakennegeeliä ja ohuella koristelusiveltimellä laitoin kynsille harmaata hilettä, niin, että sitä tuli enemmän marmorointien rajalle ja hieman myös niiden päälle. Parin geelikerroksen jälkeen viilasin kynnet muotoon ja levitin vielä kerroksen rakennegeeliä, johon sitten tökkäsin strassit. Strassien päälle vielä kerros viimeistelygeeliä, tahma pois ja luomus oli valmis. Mä niin tykkään, entäs muut?






Värigeeliä ja sirpaleita

Omat kynnet on nyt huollettu ja valitettavasti en väsännyt mitään övereitä stilettejä kaikella mahdollisella koristuksella. Halusin kokeilla itse sekoittamaani värigeeliä omiin kynsiini, kun olen käyttänyt sitä vain kerran ja silloinkin kaverilla. Nämä herkut leopardikynnet löytyvät täältä. :) 


Kuvassa kynsillä on kaksi kerrosta Mereneidin luonnollista camouflage -geeliä. :)

Levitin vinosti dotting toolilla värigeelin kynsiin ja kovetuksen jälkeen levitin kerroksen kirkasta rakennegeeliä ja asettelin yksi kerrallaan hopeiset sirpaleet kynsille. Kynsistä tuli ihan kivat. Jotenkin ne on vaan tylsät. Kaiken lisäksi tajusin, että eivät tämän väriset kynnet sovi kaverini valmistujaiskemuihin, jotka ovat reilu viikon kuluttua, koska meinasin, että meikissäni olisi pinkkiä ja mustaa, joten nämä kynnet sekoittavat sitten täysin suunnitelmani. No mutta onhan vaihtoehtoina huolto tai musta kynsilakka ennen noita kekkereitä. :)




keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Haastavampaa hommaa

Käsittelyyni saapuivat oikein superlyhyet kynnet. Vähän jänskätti aluksi mahtaako hommasta tulla yhtään mitään, mutta kynsinauhojen irroittelun ja pienen leikkureilla siistimisen jälkeen tilanne näytti jo paremmalta ja uskoin saavani kynsiin hieman pituutta tipeillä. Harmi ettei tullut otettua kuvaa ennen kynsien väsäämisen aloittelua, koska ero valmiiden kynsien kanssa oli kyllä huikea! :)

Koristeluun sain oikeastaan vapaat kädet ja valitsin vaalean hopeisen mix-hileen, koska toiveena oli kuitenkin jotain suht vaaleaa. Kynsien teon aikana tuli kuitenkin toiveeksi vielä jotain kivaa koristelua ja päädyin valitsemaan strassit. Väriksi valikoitui vaaleansininen ja käytin kynsiin kolmea eri kokoa vaaleansinisiä strasseja. Ne kyllä sopivat mainiosti tuon hileen kanssa. Kynsiin käytin Vylet Nailsin 1-vaihegeeliä sekä Ndedin Make up -geeliä.





maanantai 18. helmikuuta 2013

Kynnet kuntoon

Tänään tuli väsättyä uudet kynnet eräälle kaverille. Pidennyksiin käytin tippejä ja geelinä Vylet Nails. Koristeeksi kynsiin laitettiin mix-hilettä. Tällä kertaa siis ihan simppeliä koristelua.




Omia kynsiäni en ole laittanut uuteen uskoon vielä, koska hankin vihdoinkin sen kosketusnäytöllisen luurin, enkä osaa käyttää sitä vielä kunnolla. :D Jotenka siis hautaan ajatuksen tehdä lomaksi ne megapitkät överistiletit... Muutenkin huolto ei ole ajankohtainen, kun kynnet ovat pysyneet nyt huomattavasti paremmin. Ehkäpä loppuviikosta sitten laitan omat kynnet kuosiin. Ihme kyllä tuo pinkki väri ei ole alkanut vielä tökkimään. :D

tiistai 12. helmikuuta 2013

Punaista ja mustaa

Kaverin rokkikynnet saivat lähteä kävelemään ja tällä kertaa luvassa oli valmistujaiskynsien väkertäminen. Toiveena oli punaista ja tylliä. Tein kynnet tällä kertaa Mereneidin geeleillä ihan kokeilun vuoksi mahtaisivatko pysyä vähän paremmin. Koristeena kynsissä käytettiin punaista värigeeliä, glitter diamondia sekä tylliä ja strasseja. :)






Näin viime yönä ihan hämärää unta, että olin tilannut akryylikynsiin tarvikkeet ja tein itselleni toiseen käteen niillä kynnet. Ehkä tämä oli joku merkki, että täytyisi tilata ne kauan himoitut tarvikkeet ja alkaa opettelemaan. :D

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Omien kynsien pakkohuolto

Joku hieman innokkaasti touhuili kotosalla ja huomasin peukalon kynnen haljenneen niin, että se oli korjattava ennen suuremman vahingon syntymistä. Päädyin sitten viilaamaan kaikista kynsistä suurimmat geelit pois ja vaihtamaan koristeluja, vaikka tarkoitus oli olla valkoisessa ranskiksessa vielä viikon verran. En edes pohtinut koristeluja mitenkään, joku vaan sai minut kaivamaan pinkin värigeelin ja sen kaveriksi pinkin glitterpurkin. Niistä aineksista ja Mereneidin kirkkaasta vaaleanpunaisesta geelistä syntyi sitten tämä pinkki ranskalainen.










lauantai 9. helmikuuta 2013

Lisää koristeita!

Eräänä kauniina päivänä postiluukustani tipahti ihania rusettikoristeita sekä kaksi hyrrällistä strasseja. Nämä tilasin Sanna Taralta, kun halusin kasvattaa hieman tuota isompien koristeiden kokoelmaa. Tällä hetkellä päässä on oikein ihana överiluomus, jonka mahdollisesti toteutan talvilomalla, kun silloin voin huoletta olla tekemättä mitään, kun kynsillä tulee olemaan mittaa huolella. :D




Mutta sitten keskiviikkoiseen kynsihuoltoon. Kynnet lyhennettiin oikein reippaalla kädellä ja pituudesta lähti varmastikin lähes sentti. Koristeeksi laitettiin Sinan hilettä sekä vaaleanpunaista salmiakkihilettä. Oli taas ilo huoltaa näitä kynsiä, kun olivat pysyneet jälleen kerran kiinni kuin unelma. <3



tiistai 5. helmikuuta 2013

Heippa prinsessakynsille

Siskon kynnet tuli huollettua, kun osa prinsessakynsien strasseista oli lähtenyt kävelemään. Toiveena oli valkoinen ranskis jollain "häilyvällä hileellä"... Eli sillä siis sisko meinasi jotain tuollaista vaaleaa hilettä, joka lähinnä vain kimaltelee. No hileeksi valikoitui tällä kertaa tuollainen vaalea turkoosi. Tein kynnet Ndedin geeleillä, mutta ranskalaiseen käytin Mereneidin valkoista rakennegeeliä, joka näytti siskon mielestä löysältä purkalta. Kyseinen geeli on kyllä loistava ranskiksissa, koska ei valu. Voi rauhassa levittää ensin koko käden kynsiin sen ja antaa hieman tasoittua ja sitten vain siistii rajan siveltimellä. Näiden kynsien huoltaminen kesti vajaa kaksi tuntia. Kiitos sähköviilan, kun varmaan viilaisin vieläkin niitä strasseja pois kynsiltä, jos sitä vekotinta ei olisi. :)



sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Retro Pink

Ensimmäisenä noista kolmesta ostamastani Wet n Wildin huulipunasta huulille päätyi Retro Pink.




Meikkini kokonaisuudessaan oli jälleen kerran muuten tylsä. Lily Lolon mineraalipohja, luomivärinpohjustajaa, vaaleaa luomiväriä, musta rajaus, ripsiväriä, hieman  pinkkiä poskipunaa ja tietenkin kulmakynää. Kyllä tuo huulipuna vaan piristää ilmettä huomattavasti. Vielä kun harjaantuu käyttämään sitä niin, että tulee osaksi meikkausrutiinia niin hyvä on.






Huomenna näillä näkymin teen siskolle kynsihuollon, joten pääsen niistäkin höpisemään taas tänne. Ne asiat ovat kuitenkin enemmän mukavuusalueellani kuin nämä höpötykset meikeistä. Kuitenkin näitäkin postauksia on toivottu. :)

lauantai 2. helmikuuta 2013

Ostoksia kynsille ja huulille

Ruokakauppareissulla eksyin Seppälään. Aikomuksena oli ostaa alusvaatteita, mutta jostain oudosta syystä en päässyt koskaan tutkimaan niitä, vaan jämähdin katselemaan kynsilakkoja sekä kynsitarroja. Lakkoja ei sentään matkaan lähtenyt, mutta yhden arkin kynsitarroja kiikutin kassalle. Minulta löytyy näitä samoja jo punaisena, mutta en voinut vastustaa näitä hopeisia, kun ovat ehkä käytännöllisemmän värisiä. Itseeni kuitenkin nämä hopeat iskevät paremmin kuin ne punaiset.




En ymmärrä mikä ihmeen huulipunakausi on iskenyt minuun. Tuli sitten ostettua kolme Wet n Wildin punaa, kun en osannut valita vain kahta. Ei näitä kuitenkaan ole hinnalla pilattu koska maksavat 4,45 euroa kappale. :)




Breeze, Retro Pink, Nouveau Pink

Pakko tässä on vähän puolustella näitä hankintoja, kun kuusi huulipunaa on kotiutunut tällä viikolla. Koulussa minulla oli keskiviikkona sekä torstaina huulipunaa ja yritän muutenkin sisällyttää sen arkimeikkiini, joka on muuten niin tylsä! Mikään mestari huultenmeikkaaja en ole, mutta kyllä se tästä opettelulla lähtee. Jossain vaiheessa sitten jotain kuvia punatuista huulistanikin voisi laittaa, kunhan nämä päivät tästä alkavat muuttua valoisemmiksi niin kuvaaminen on helpompaa. :)

Sitten taas tämän lauantain ilonaiheeseen. Toista kertaa tekemäni geelikynnet päätyivät Diweissin kuukauden kynnet -voittajaksi! Tällä kertaa osallistuin siskoni prinsessakynsillä, koska ajattelin niiden sopivan hyvin helmikuuhun, kun 14. päivä on ystävänpäivä ja kynnet olivat vaaleanpunaiset. :)

perjantai 1. helmikuuta 2013

Natural French

Eilen oli aika huoltaa kynnet työssäoppimiskuntoon. Voisin jakaa hieman kokemuksia noista Mereneidin geelien pysyvyydestä. Itselleni olen vasta toistaiseksi niitä käyttänyt, kun käsittely on vielä vähän hakusessa sen paksumman viskositeetin takia. Minulla alkoi ensimmäiset ilmaantumiset näkymään jo muutaman päivän jälkeen, mutta en tässä viitsi vielä geelejä syyttää, kun minulla on tässä talvella muutenkin ollut pysyvyysongelmia kaikkien geelien kanssa. :/




Tein sitten ihan kunnon huollon kynsille. Vaihdoin tipitkin, kun halusin niistä mustista eroon, jotta saisin paremmin tehtyä ihan perus ranskalaisen. Käytin nyt ihan kirkkaita ranskistippejä ja kynnet muuttuivat sitten siinä samalla taltoiksi. Jotenkin se vaan sopii mielestäni perinteiseen valkoiseen ranskikseen parhaiten! Muutenkin vaihtelu virkistää, vaikka mitkään talttamalliset kynnet eivät omissa kätösissäni iske, kuten ei myöskään luonnollinen ranskalainen... Näihin kynsiin minulla on jonkunlainen viha-rakkaussuhde.




Siis kynnet on jälleen tehty Mereneidin geeleillä ja tällä kertaa kokeilussa kirkas vaaleanpunainen rakennegeeli ja valkoinen multi-use rakennegeeli. Lisäksi käytin kynsiin luonnollista camouflage-geeliä. Tuo kirkas vaaleanpunainen olikin miellyttävää käsitellä, kun on suht samaa viskositeettiä kuin muut käyttämäni geelit. Sitä voisin ehdottomasti ostaa uudelleen. Valkoinen rakennegeeli taas oli yllättävän paksua, en ajatellut sen olevan ihan noin paksua, mutta sekoittamalla se muuttui juoksevammaksi ja sen kanssa oli kiva tehdä valkoisia kärkiä, kun ei valunut mihinkään. Hyvin levitettynä se vetäytyi suht hyvin tasaiseksi. Päällysgeeliksi laitoin tuota camouflagea, jotta lopputulos olisi luonnollisempi.
 
Loppuun vielä kuva kynsistä taustana ruusut, joita ostin tänään itselleni. :D