perjantai 30. toukokuuta 2014

Ylioppilaan kynnet

On jäänyt näköjään julkaisematta yksi kuukausi takaperin tehty kynsihuolto. Kyseessä on luonnonkynsien geelaus Mereneidin joustavalla rakennegeelillä ja koristeena kynsissä on ihanaa oranssia pientä paljettia.




Nyt sitten tuli tehtyä samoihin kätösiin taas huoltoa ja kynnet piti laittaa juhlakuntoon ylioppilasjuhliin. Valkoisen mekon kaveriksi toivottiin kynsiin valkoista ja hopeaa hilettä ja kynsien kärkiä toivottiin neliskanttisiksi vaihtelun vuoksi. Geelaus tehtiin taas omaan kynteen ja nysät kynnet saivat edelleen jäädä nysiksi, joten niihin en laitettu pidennyksiä vaikka ehdotin. Kuitenkaan muita kynsiä ei viilattu nysiksi, mutta pituutta otin niistä kyllä pois paljon. Ehkä olisi pitänyt ottaa vieläkin, niin tuo ero lyhyisiin ei olisi niin suuri, mutta ylioppilas oli tyytyväinen äitinsä kanssa, kun hän oli mukana laittamassa omia kynsiään juhlakuntoon. :)

Geelinä siis kynsissä tuo Mereneidin joustava rakennegeeli, kun se toimii henkilöllä omien kynsien geelauksessa hyvin, eikä ilmaantumista ole kertaakaan näkynyt. Koristeeksi levitin liukuvasti valkoista Mereneidin glitteriä ja kynsien sivuille laitoin pieniä hopeisia paljettihileitä.



tiistai 27. toukokuuta 2014

Valkoista glitteristä ranskista

Maanantaina aamulla tuli sitten liimailtua tippejä, viilailtua ja leviteltyä geelejä, kun laitoin yhdet kynnet kuntoon kaikenlaisiin valmistujaisiin ja ylioppilasjuhliin. Jonkun aikaa oltiin ilman kynsiä keritty olemaan, joten päätettiin testata pyöreän kärjen sijaan neliskanttista. Tai no taisin itse ylipuhua kokeilemaan. :D Saa nähdä jääkö kokeiluksi, vai tullaanko jatkossakin tekemään vastaavanmalliset kärjet. Odotan koska saan viestin, että viilataan vaan pyöreeksi, mutta yllätyn, jos sellaista ei tule. Niin kovasti on vannottu pyöreiden nimeen, mutta kyllä näilläkin oppii elämään, kun eivät kuitenkaan ole mitkään megapitkät. ;)

Koristelujen suhteen oli jälleen vapaat kädet, mutta tuttuun tapaan kuitenkin pysyttiin hillityissä koristeluissa. Tein valkoisella Ndedin värigeelillä ranskiksen, jonka päälle levitin Mereneidin valkoista glitteriä kerroksen. Lopuksi laitoin jokaiseen kynteen yhden pienen valkoisen helmen. Rakensin kynnet Mereneidin Ultimate Builderilla tuttuun tapaan.





maanantai 26. toukokuuta 2014

Kesävarpaat

Perjantaina päätin lakata varpaankynteni, kun ne näyttivät niin tylsiltä ilman lakkaa ja sukkia ei kuitenkaan viimepäivinä ole kovin paljon tullut käytettyä. En löytänyt mistään aluslakkaa, joten päätin sitten laittaa värilakan ilman aluslakkaa, kun ennen ainakin on varpaissa toiminut ihan hyvin lakat ilman aluslakkaa. Lakkailin siinä tyytyväisenä ja varpaat näyttivät heti paremmilta. Seuraavana päivänä huomasin, että lakka lähtee isoina paloina kynsistä pois, joten siinä sitten ärsyyntyneenä poistin lakat. Sunnuntaina sitten vetelin vielä päivän nakuvarpailla, mutta illalla alkoi tympimään. En sitten viitsinyt nähdä taas vaivaa, että lakkaisin kynnet ja seuraavana päivänä lakka lähtisi pois, kun aluslakkaa ei ollut.

Tietenkin sitten geelivehkeet ratkaisivat tämän ongelman! Päätin tehdä varpaankynsiini geelilakkauksen ja päädyin ihan mustaan vaan, kun se kuitenkin mätsää kaikkeen ja siihen harvemmin kyllästyn. Saahan sitä väriä sitten vaikka hileillä lisättyä jälkeenpäin. 

Ei se mitään helppoa hommaa taaskaan ollut istua polvet suussa ja yrittää noita pieniä kynsiä lakata siististi ja varoa, ettei mene kynsinauhoille. Lopputulos ei kuitenkaan ole mikään huippusiisti, mutta eihän näitä nyt ihan nenä kiinni tarkastella. Valmiin lakkauksen päälle levitin kerroksen tavallista päällyslakkaa ja sitä nyt valahti hieman kynsinauhoille, mutta muuten olen ihan tyytyväinen näihin. Paremmat nämä nyt kuitenkin ovat kuin ihan nakuna olevat varpaankynnet! 



lauantai 24. toukokuuta 2014

Kesäkynttä itelle

Viihdyin nelisen viikkoa niissä ihanissa vaaleanliloissa kynsissäni ja olisin toki viihtynyt pidempään, mutta pituus alkoi huidella sellaisilla rajoilla, että kolauttelin niitä jatkuvasti. Oikeasta kädestä peukku oli ilmaantunut melko reippaasti kolauttelujen myötä, joten oli paras tarttua viilaan. Muutenkin kyseinen kynsi kasvoi korppimaisesti alaspäin, joten oli parempi viilata koko kynsi nysäksi ja  tehdä muotilla uusi. Seuraavassa huollossa saa toinen peukalo saman käsittelyn, kun laiskana ihmisenä en jaksanut useampaa lähteä uusimaan. Etusormeni ovat myös sellaisia korpinkynsiä, että niitäkin saa aika-ajoin hieman fiksailla. Tällä kertaa oli vuorossa siis tosiaan oikean käden korppikynsien fiksaus ja ensi huollossa sitten vasen.

Päädyin valitsemaan kynsiini neonpinkin värigeelin, jonka päälle laitoin pinkkiä glitteriä. Oli tietenkin pakko saada vähän jotain blingiä, kun en mitään timantteja jaksanut asetella. Jotenkin vaan tällä kertaa päädyin väkertämään ranskiksen vaihtelun vuoksi. Geelit, joita kynsissä käytin on tuttua ja turvallista Ndediä, joka ei itselläni kyllä petä koskaan. Kynsipedin väriä tasoittamaan käytin tietenkin Milky Pink Builderia.

Tuijottelin siinä kynsien valmistuttua jonkun aikaa niitä ja totesin, että jotain kivaa olisi vielä saada. Löysin sitten laatikosta siirtokuvia, joten otin sakset ja vettä ja aloin koristelemaan. Arkki oli vajaa, joten päädyin laittamaan noita mustia kukkia sitten ihan vain peukaloon ja nimettömään. Kuorrutin ne päällyslakalla ja onnistuin sitten levittämään huolimattomilla vedoillani kuvia. No eipä se menoa haitannut. Viikon verran kai niissä viihdyin, mutta päätin sitten poistaa siirtokuvat ja nyt mennään ihan pelkällä pinkillä ranskalaisella.

Tämä huoltoprosessi tuli tehtyä jo äitienpäivän jälkeen ja kuvatkin tuli otettua heti, mutta jotenkin TAAS blogin kirjotus vaan jäi, vaikka mielessä se olikin ihan koko ajan. Jos sitten vaikka tässä pian ryhdistäytyisi, kun eräs kaveri tässä tänään kysyikin, ettenkö kirjoita enää blogia. :D Jotenkin sitä vaan tuppaa kertymään ne vähäiset tehdyt kynnet ja sitten ryhdistäytyy hetkeksi, että saa ne blogiin ja sitten taas sama juttu, että julkaisemattomia kuvia roikkuu ja roikkuu.







torstai 22. toukokuuta 2014

Morsiammen kynnet

Viime perjantaina pakkasin kynsivermeet Ikean siniseen kassiin ja menin tekemään morsiammelle hääkynnet. Oli kyllä outoa mennä muualle tekemään, kun piti niin tarkkaan miettiä, että kaikki tulee mukaan. Imuria en kuitenkaan lähtenyt raahaamaan, joten tällä kertaa sitten pöllysi ihan kiitettävästi, että on tuosta imurista sentään jotain hyötyä, vaikka päästää pölyä läpi. Kyselin hieman toiveita kynsien suhteen etukäteen, jotta ei tarvinnut koko koristearsenaalia raahata mukaan, niitähän meinaa riittää. Toiveena oli jotain helmiäisvalkoista/ivoryä, mutta sellaista ei löytynyt, joten otin mukaan Mereneidin valkoisen rakennegeelin, joka ei ole ihan täysin huutavan valkoinen. Jotain hopeista koristetta myös toivottiin.

Kynsiin tein pidennykset tipeillä, mikä oli hieman haastavaa, kun kynnet olivat kyllä nätit ja hyvässä kunnossa, mutta melko littanat ja leveät. Jokaiseen kynteen kuitenkin löytyi tippi, vaikka vaatikin hieman askartelua ja isompien tippien viilaamista kapeammiksi. Geelinä käytin Mereneidin Ultimate Builderia ja tosiaan sitä valkoista rakennegeeliä ranskikseen. Koristeeksi laitoin jokaiseen kynteen hopeaa mix-hilettä ja keskisormeen ja nimettömään hopeiset strassit.